top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op alle overeenkomsten aangegaan met Arctic Marathon zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.
Deze kun je onderaan de pagina downloaden en inzien.

Hierbij nog even de belangrijkste punten op een rijtje:

BOEKING - BETALING - REISBESCHEIDEN

Een overeenkomst komt tot stand nadat de boekingsprocedure succesvol is afgerond én je van ons een bevestiging van ontvangst van jouw betaling hebt ontvangen. Bij Arctic Marathon is hierna jouw boeking definitief.


Let op: Arctic Marathon stuurt de boekingsbevestiging alleen per email. Je zult deze dus niet per post ontvangen.

Zorg ervoor dat jouw gegevens die je hebt ingevuld tijdens jouw boeking dezelfde gegevens zijn als in jouw paspoort (internationale reispas).
Als er iets niet klopt, geef dat dan zo snel mogelijk door aan Arctic Marathon.

Omdat wij een eigen vliegtuig charteren, ontvang je geen vliegtickets. Op de vertrekdatum staan jouw gegevens op de passagierslijst en dien je bij de check-in op Amsterdam Schiphol jouw paspoort ter legitimatie te tonen.

Wijzigingen na boeking
Als je nog wijzigingen wilt aanbrengen nadat de boeking definitief is, dan zal Arctic Marathon haar best doen om dit te bewerkstelligen. We kunnen echter niets garanderen. Indien nodig zal Arctic Marathon
€ 50,- aan wijzigingskosten doorberekenen, evenals alle eventuele extra kosten die aan Arctic Marathon worden doorbelast. Wij laten altijd voorafgaand aan het doorvoeren van de wijziging weten of, en zo ja hoeveel extra kosten er gerekend gaan worden.

ANNULEREN - AANSPRAKELIJKHEID
VERZEKERING - GARANTIEFONDS

Annuleringsvoorwaarden
Indien de reis geannuleerd dient te worden, dien je dit schriftelijk (per post of email) door te geven. Arctic Marathon hanteert hiervoor annuleringsvoorwaarden.

De algemene annuleringsvoorwaarden zijn als volgt:
• Bij annulering vóór 1 november in het kalenderjaar voorafgaand aan de reis: 50% van de reissom retour.


• Bij annulering tussen 1 november tot 31 december in het kalenderjaar voorafgaand aan de reis: 30% van de reissom retour.


• Bij annulering vanaf 1 januari in het kalenderjaar van de reis is er geen
restitutie mogelijk.

LET OP; ER IS GEEN RESTITUTIE OP GEBOEKTE ACTIVITEITEN/EXCURSIES DIE JE BIJ ONS BOEKT

Aansprakelijkheid Arctic Marathon & verantwoordelijkheid reizigers

Arctic Marathon is verantwoordelijk voor het verzorgen van de verschillende onderdelen van de reis.
De aansprakelijkheid van Arctic Marathon is conform de wet op de reisovereenkomst.

Verzekering(en)

Arctic Marathon biedt geen annulerings- of reisverzekering aan als optie bij het pakket. Elke deelnemer is zelf geheel verantwoordelijk voor het afsluiten van een reisverzekering die voldoende dekkend is voor de reis die wij aanbieden. (let ook op dekking m.b.t. het lopen van marathon. Niet elke annuleringsverzekering biedt een dekking bij een blessure). Arctic Marathon raadt deelnemers ten zeerste aan om zich voldoende te verzekeren.

Garantiefonds

Arctic Marathon is wettelijk verplicht haar deelnemers een garantiefonds te bieden. Als gespecialiseerde reisorganisatie zijn wij lid van het Garantiefonds Gespecialiseerde Tour Operators (GGTO).

Wij dragen de bijdrage van dit garantiefonds af. Dit betekent dat jij als deelnemer geen extra kosten hebt.

Arctic Marathon voldoet volledig aan de wet op de reisovereenkomst.

Klachten
Als je tijdens je reis problemen ondervindt met (een onderdeel van) de reis, zoals accommodatie of vervoer, dan moet je dit in eerste instantie met de reisbegeleiding opnemen, zodat deze het probleem kan oplossen. Wij zijn als reisorganisator met jou als deelnemer mee tijdens deze reis en zijn ter plaatse 24/7 te bereiken. De contactgegevens ontvang je van ons als deelnemer.
Als een klacht niet naar tevredenheid is opgelost, dien je deze binnen één maand na terugkeer schriftelijk in te dienen bij Arctic Marathon.

Op alle voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.

NOOT: Alle gebruikte afbeeldingen en videomateriaal geven een indicatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

bottom of page